Club Armony

Poze :

Descriere :

Club Armony va pune la dispozitie: sala de culturism-fitness, sala de aerobic, piste de alergare, biciclete fitness, masaj, sauna, solarium, suplimente nutritive si o atmosfera plina de armonie in care sa va desfasurati activitatea.

Preturi :

- 1 sedinta aerobic - 1 ora - 12 lei - 4 sedinte aerobic / luna - 50 lei - 8 sedinte aerobic / luna - 85 lei - 12 sedinte aerobic / luna - 100 lei - aerobic nelimitat / luna - o sedinta / zi - 120 lei - aerobic nelimitat / luna - o sedinta / zi - 110 lei - pentru studenti si elevi - fitness aerobic nelimitat / luna - 150 lei - fitness aerobic nelimitat / luna - 130 lei- pentru studenti si elevi

Contact :

Harta :

Adresa:

str. Anastasie Panu nr. 56 (langa magazinul Moldova)

Promoveaza-ti locul pe GSP

1 comentariu

  • amk

    2014-02-26 10:57:41

    -

    Sunt client Armony Gym de mai bine de 5 ani. Timp de o perioada am frecventat si Unirea Spa si pot spune fara nicio retinere si privind comparativ ca Armony arata jalnic. Miroase urat, este murdar, atat in vestiar, cat si in noua sala de aerobic de sus. In timpul orelor de Body Fit sau Body Circuit (eu numai asta fac) inghiti numai praf si te intinzi pe mizerie si par cazut. La ora actuala in Iasi, cand s-au deschis atatea centre fitness noi, moderne si extrem de curate, este inimaginabil cum managerul Armony poate ramane impasibil si nu ia niciun fel de masura pentru a imbunatati calitatea serviciilor. Stimate domn, clientii vin la sala pentru a face miscare, pentru a se destinde, iar pentru toate acestea este nevoie de curatenie si de miros frumos! La Unirea Spa umblau femeile de serviciu din ora in ora si curatau la vestiar pe jos; la Armony ti-e scarba sa te descalti si sa pui piciorul gol pe jos. Inteleg ca intre orele de aerobic nu este suficient timp pt. a face curatenie in sala, dar la cum vad eu lucrurile, cred ca se face doar o data pe zi, dimineata, si atat! Faceti un orar astfel incat sa fie posibila curatarea salii mai des si mai temeinic si dati niste bani (ca aveti de unde) in plus la femeia aia pt. a sta la sala in permanenta! Sau mai angajati un om si impartiti-i pe ture! De ce mai vin inca la Armony? Pentru programele lui Marian, pe care, din pacate, nu le intalnesti la alte centre. 

Spune-ne parerea ta


Vezi si alte sali de aerobic in Iasi

0 evenimente organizate de utilizatori la Club Armony din Iasi

Organizeaza