Body Time Constanta

Poze :

Descriere :

Nou din Germania acum in Romania Body Time cu conceptul nou de fitness din Germania acum in Constanta dupa, succesul pe care la avut deja in Sibiu va invita sa cunoasteti calitatea serviciilor atat de deosebite pe care le poate da acest concept. Noi va vom oferi in fiecare luna si chiar in fiecare zi noutati explicatii si informatii despre noul sediu deschis aici in Constanta pe Strada Dragoslavele Nr. 38 in zona Delfinariu langa Statiunea Mamaia. Body Time va ofera in Constanta un antrenament scurt si diferit care va schimba viata in doar 20 de minute acum si pe Litoral. Ce face conceptul asta minunat asa de deosebit in comparatie cu alte posibilitati de miscare sanatoasa este ca scopul antrenamentului si filozofia conceptului este sa iti transformi, modifici, tonifiezi corpul cu doar 20 de minute pe SAPTAMANA! Avantajele acestui concept este ca pe langa transformarea corpului in scurt tim peste si ca un aparat therapeutic care repara ca dureri de spate, varice si ca multe altele. Cine vrea sa beneficieze de acest antrenament deosebit scurt si efectiv care chiar da rezultatele pe care nici un om nu le-a crezut pana nu le-a verificat convingidu-se doar dupa ce au avut intradevar rezultatele promise de noi. De aceea noi suntem convins ca daca raspunde-ti invitatiei noastre ve-ti fi multumiti si astfel ne veti da succesul pe care l-am avut deja la Sibiu. Acest concept ne-a lamurit ca merita sa fie deschis pentru concetateni nostri si numai raspunzand invitatii noastre va vom putea ajuta si noi, de aceea va asteptam cu toate serviciile de cea mai buna calitate supravegheat in permanenta intregului antrenament cat si dupa cu informatii despre nutritie si suplimente pentru o viata mai sanatoasa pe care deja le detinem in clubul nostru din constanta. Si cel mai important veti avea discretie, (deoarece veti fi in sala numai dv-stra si antrenorul) si alte programe, ca masaj de relaxare si celulitic, si de asemenea ve-ti putea veni de oriunde a-ti fi fara a trebui sa aveti la dv-stra costum de sport sau adidasi, Body Time oferindu-va full service. De aceea face ca Body Time sa fie deosebit si unic in comperatie ca alte concepte de fitness.

Preturi :

Fitness + Antrenor Personal 199 RON / Luna

Contact :

Harta :

Adresa:

Strada Dragoslavele Nr. 38 Constanta

Promoveaza-ti locul pe GSP

4 comentarii

 • norbert_simonis

  2012-06-28 03:05:00

  Avantajele si rezultatele Body Time In ziua de astazi este greu sa facem zilnic miscarea necesara pentru un corp sanatos. Este greu sa gasim timpul si motivatia sa facem zilnic sport sau de 3 - 4 ori pe saptamana 1 - 2 ore sport. Asta inseamna ca investim aproximativ 10 ore pe saptamana in sportul necesar ca sa aratam mai bine si sa traim sanatos pentru un corp armonios si sanatos. Body Time - Exclusiv Training un concept nou adus si testat din Germania iti da posibilitatea sa iti antrenezi tot corpul echivalent cu 10 ore de sala clasica in doar 20 de minute o data pe saptamana. Rezultatele sunt vizibile in timp mai scurt si mai bune decat cele de la o sala de forta clasica. Studiile de la facultatea de sport si de medicina din Germania dovedesc rezultatele in cm cu doar 20 de minute pe saptamana.Dupa cateva saptamani (8 Saptamani )rezultate sunt vizibile. Body Time lucreaza pe baza de electrostimulare activa si nu pasiva ca la saloanele de infrumusetere si intretinere corporala. Electrostimularea activa in combinatie cu impulsul bipolar nu este dureroasa, este foarte placuta pentru ca nu este un impuls strain ca la electrostimulare pasiva (impuls monopolar). Impulsul bipolar este unul extern dar care nu face decat sa creasca performanta sistemului nervos natural al corpului. Impulsul acesta este natural si de aceea nu este dureros si se simte placut. De ce numai o data pe saptamana? Antrenamentul este scurt dar foarte intens, asadar ajung cele 20 de minute . Aceste 20 de minute sunt echivalentul a 10 ore de sala clasica si chiar da rezultate mai bune in timp mai scurt. Diferenta dintre sala clasica si Body Time - Exclusive Training. La sala nu va puteti antrena mai mult de 70% din musculatura. Si asta daca lucrati perfect cu un antrenor personal ,dezavantajul fiind ca nici macar asa nu puteti lucra la intensitate maxima . La Body Time va lucreaza permanent orice muschi si ajunge pana la intensitatea dorita. Impulsul bipolar merge mult mai adanc,se distribuie uniform si se opreste cat mai aproape de os. Astfel, avem si efectul de antrenament al musculaturii scheletice care nu se poate antrena cu niciun sport din lume.Simulam miscarile standard insa ele se simt ca facute cu greutati . Avantajul este ca nu folosim greutate doar simulam folosirea ei si putem forta corpul mult mai intens ca la sala fara sa ne fortam incheieturile. Avantajele Body Time: Beneficiati de un antrenament scurt si intens cu un antrenor personal care va supravegheaza. Antrenamentul se face in timp scurt si eficient. Nu va dauneaza incheiturilor. Nu va trebuie niciun echipament, puteti veni oricand cu programare fara echipament.

 • norbert_simonis

  2012-06-28 03:05:35

  La noi, la Body Time, veti fi motivati si îndrumati personal de antrenorii nostri; împreuna cu ei veti reusi sa dobânditi corpul visat într-un mod foarte usor. Antrenorul personal, însotitorul dvs. în atingerea scopului personal, se caracterizeaza prin abilitati si cunostinte de specialitate, profesionalism si prin competente sportive.

 • norbert_simonis

  2012-06-28 03:05:53

  Un antrenament prin electrostimulare musculara de 20 de minute este echivalent cu un program de 8×45 minute de antrenament clasic la sala de fitness sau de forta.

 • norbert_simonis

  2012-06-28 03:06:27

  http://www.body-time.ro informatii si detaili

Spune-ne parerea ta


Vezi si alte locuri pentru fitness in Constanta

0 evenimente organizate de utilizatori la Body Time Constanta din Constanta

Organizeaza