Rasnov Paintball

Poze :

Descriere :

GRATUIT: - Echipamentul de paintball - Arma - Protectii - Scenarii de joc -Teren de standard international Alte 3 motive pentru care trebuie sa ne vizitati: 1. MEMBRII "VIP PAINTBALL RASNOV". Membrii VIP sunt cei care se vor bucura mereu de prioritate in rezervarea terenului de joc... Sunt asa numitii jucatori avansati care au experienta si care realizeaza un numar mare de trageri, motiv pentru care le venim in sprijin cu o oferta inegalabila: Pentru fiecare 400 de BILE va oferim 100 BILE GRATUIT! In cazul in care vor sa participe la concursurile pe care noi le organizam, inscrierea este GRATUITA! 2. SERBEAZA-TI ZIUA DE NASTERE LA PAINTBALL... Aduna-ti toti prietenii si fa-le cinste cu ceva de care esti sigur ca se vor bucura. Tu trebuie doar sa-ti strangi prietenii iar noi ne vom ocupa ca aniversarea ta sa fie una de neuitat: Iti punem la dispozitie terenul, armele, echipamentul si tot ceea ce ai nevoie 3. DACA NU E WEEKEND TE PREMIEM! Daca alegi ca partida de paintball sa nu aibe loc in weekend atunci te felicitam pentru ca este una din cele mai bune alegeri facute! Iti oferim tie si prietenilor tai GRATIS 10% din numarul total de bile trase. Paintball - Rasnov foloseste doar materiale consumabile biodegradabile si aduna intotdeauna gunoiul pe care il face in timpul jocurilor de paintball pe care le organizeaza.

Preturi :

100 BILE/Persoana PRET: 25 RON (0.25 BILA) 200 BILE/ Persoana PRET: 45 RON (0.225 BILA) 300 BILE/ Persoana PRET: 60 RON (0.2 BILA) 2000 BILE/Echipa PRET: 370 RON Grenada Paintball PRET: 22 RON Fumigena Paintball PRET: 20 RON Pretul unui CARD VIP este de 55 RON/ an.

Contact :

Harta :

Adresa:

Situat la o distanta de aproximativ 5 km de orasul Rasnov (langa "Conca Verde") pe drumul spre Predeal. La aproximativ 20 km de Brasov, 17 km de Bran si 10 km de Paraul Rece.

Taguri:

paintball

Promoveaza-ti locul pe GSP

0 comentarii

Spune-ne parerea ta


Vezi si alte terenuri de paintball in Rasnov

0 evenimente organizate de utilizatori la Rasnov Paintball din Rasnov

Organizeaza